fbpx

Home

Fabulous Events

Decor nuntă

Buchete din flori de hârtie · Lumânări nuntă · Brățări · Cocarde · Decorațiuni mese · Arcade cu flori sau baloane · Băncuță · Decorațiuni prezidiu · Mărturii · Decor mașină

Get Service
VIEW MORE

Fabulous Events

Decor Botez

Lumânări botez · Brățări · Cocarde · Decorațiuni mese · Arcade cu flori sau baloane · Băncuță · Decorațiuni prezidiu · Mărturii

Get Service
VIEW MORE

Fabulous Events

Închiriere decor

Arcade flori sau baloane · Băncuță · Stâlpișori · Aranjamente mese · Aranjamente prezidiu · Colț foto · Decor mașină

Get Service
VIEW MORE

Fabulous Events

Aniversări

Decorațiuni personalizate pentru aniversări, petreceri tematice și petreceri pentru copii · Elemente de decor pentru mese · Baloane · Colț foto · Flori gigant

Get Service
VIEW MORE

Fabulous Events

Petreceri majorat

18 ani.... e ziua de care tu îți vei aminti mereu, ca părinte și de care copilul tău se va bucura din plin! Petreceți aceste clipe de neuitat într-un decor de poveste, realizat manual, special pentru evenimentul vostru.

Get Service
VIEW MORE

Fabulous Events

Corporate events

Ocazii diferite fac lumea să ofere cadouri inedite, ce vor fi păstrate cu drag în casele sau birourile celor dragi. Putem personaliza cadouri pentru firme mari, special pentru a fi oferite angajaților și colaboratorilor externi.

Get Service
VIEW MORE

Fabulous Events

Petreceri private

Indiferent ce sărbătorești, decorul pentru eveniment trebuie să fie de neuitat. Pentru momentele importante din viața fiecăruia, oferim spre închiriere elemente de decor personalizate pentru evenimentul vostru, realizate manual, din materiale de cea mai bună calitate.

Get Service
VIEW MORE

Fabulous Events

Cadouri

Pentru momente importante și ocazii speciale realizăm cadouri personalizate lucrate manual, având o deosebită atenție pentru detaliile importante, dar mai ales oferind o notă personală fiecărui aranjament din flori de hârtie sau fiecărei cutii cadou.

Get Service
VIEW MORE
GALERIE Tu ocupă-te de distracție, iar decorul lasă-l creativității noastre.
CINE SUNTEM? Suntem o echipă creativă ce scrie povești cu flori din hârtie, lucrate manual.
team

Pasiunea pentru flori o am de mulți ani, bunica mea iubește florile și le cultiva mereu și asa am învățat să le iubesc și eu. Din dorința de a avea florile dorite în orice sezon, am început să creez flori din hârtie și file de poveste cu flori din hârtie, ulterior am urmat cursuri de specializare și am reușit să creez ceea ce îmi doream. La început simțeam că aveam două mâini stângi care încet, încet au devenit două mâini drepte cu care am reușit să creez povești cu flori. Tot ceea ce realizez este lucrat manual, personalizat și unicat. Doresc să scriu în continuare file de poveste cu flori și să realizez cât mai multe decoruri spectaculoase pentru evenimentele din viața dumneavoastră. Pentru că totul este realizat manual și necesită timp pentru a realiza buchetul, decorul, lumânările, cocardele, brățările, mărturiile dorite vă rog să mă contactați din timp, deoarece numărul de comenzi pe care îl pot onora este limitat.

team

team

Iubesc lumea artelor de când eram copil, îmi place să creez lucruri personalizate pentru oameni minunați. Pot spune că mi-am împlinit acel vis prin creearea și realizarea florilor de hârtie și decorațiunilor handmade. Imaginația mă poartă departe, e nevoie doar de tine și evenimentul tău pentru a prinde aripi. De ce să colaborezi cu mine? Pentru că îndrăznesc să dau viață viselor tale!