fbpx

Site-ul fabulous-events.ro, este proprietatea S.C. FABULOUS EVENTS SRL firma inregistrata in Cluj Napoca, sat Sânnicoară, comuna Apahida, str. Nouă, nr. 15, ap. 35, jud. Cluj, numita in continuare FABULOUS EVENTS.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. FABULOUS EVENTS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

S.C. FABULOUS EVENTS garanteaza utilizatorului acces limitat, efectuarea de comenzi online, informare pe site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. FABULOUS EVENTS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului fabulous-events.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente degrafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. FABULOUS EVENTS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea nr. 8/1996 si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. FABULOUS EVENTS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

S.C. FABULOUS EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul fabulous-events.ro sunt insotite in momentul livrarii de factura, conform legislatiei in vigoare.

S.C. FABULOUS EVENTS SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit,in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Modalitati de plata

Plata produselor comandate de pe site-ul fabulous-events.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

– prin transfer bancar in baza facturii de avans emise, ce va avea o valoare egală cu 30% din valoarea totală a produsului, conform contractului încheiat.

– ramburs – numai diferența rămasă din prețul final al produsului comandat.

Livrarea produselor

Produsele FABULOUS EVENTS se livreaza in 2-10 zile lucratoare.

Anterior prelucrarii comenzii, FABULOUS EVENTS va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata precum si eventuale reduceri de pret, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.

Livrarea produselor se va face prin serviciul de curierat rapid al Fan Courier, conform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord.

Returnarea produselor ( Renuntarea la cumparare )

In cazul in care clientul doreste sa renunte la cumpararea produsului trebuie ca prim pas sa completeze formularul disponibil pe fabulous-events.ro in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, iar rambursarea contravalorii produselor se va face de catre FABULOUS EVENTS in termen de 10 zile de la retur ( data primirii inapoi a produsului). Nu se aplica penalitati si nu este necesara invocare unui motiv sau eventuale explicatii.

Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 30 de zile de la livrare, in aceeiasi stare in care acestea au fost livrate: in ambalajul original, cu etichetele intacte, si impreuna cu toate documentele insotitoare (factura fiscala, aviz de insotire, certificat, etc).

Nu vom accepta retur produsele ce prezinta modificari fizice: ciobiri, zgarieturi, loviri.

Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare ( curier rapid ). Nu ridicam si nu acceptam colete trimise prin Posta Romana. Taxele de curierat vor fi suportate de Client. Nu expediati produsele ramburs, acestea nu vor fi acceptate si se vor intoarce la dumneavoastra pe cheltuiala dumneavoastra. Produsele ce constituie un set vor trebui returnate ca set.

Atentie insa ! Dreptul de returnare nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.

Schimbul produselor

Daca se doreste ca produsul sa fie schimbat cu alt produs identic, atunci clientul va suporta integral costul transportului tur-retur, iar produsul trebuie insotit de factura de achizitie, cu ambalajul si etichetele intacte. In acest caz politica de rambursare a banilor nu se aplica, ci FABULOUS EVENTS va expedia Clientului un nou produs, pe cheltuiala cumparatorului.

Atentie insa !

Dreptul de schimb al produselor nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.

De asemenea, FABULOUS EVENTS isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor retururi repetate si isi rezerva dreptul de a pune ban pe IP-ul clientilor care au facut comenzi online si pe care le-au refuzat nejustificat.

9. Garantia produselor

FABULOUS EVENTS ofera garantie 30 zile din momentul primirii coletului, pentru toate produsele de pe site. Se exclud din categoria produselor pentru care Bratari-handmade.ro ofera garantie, urmatoarele:

•              produsele ce au fost modificate de catre Client

•              produsele ce au intrat in contact cu apa sau prezinta urme vizibile de lovituri, ciobiri.

FABULOUS EVENTS va evalua daca produsul intra sau nu sub incidenta garantiei. Pentru produsele ce intra sub incidenta garantiei, fabulous-events.ro se obliga sa inlocuiasca produsul defect cu un produs nou, identic, perfect functional si sa il livreze clientului prin curier, pe cheltuiala FABULOUS EVENTS, in cel mai scurt timp posibil.

In cazul imposibilitatii inlocuirii produsului defect, va vom inapoia contravaloarea sumei achitate pentru produs in momentul cumpararii.

Garantia este valabila doar cu prezentarea facturii fiscale primite la cumpararea produsului.

Societatea noastra FABULOUS EVENTS SRL reprezentata prin fabulous-events.ro, nu garanteaza faptul ca informatiile legate de produsele prezentate pe site nu sunt fara erori.

Datorita faptului ca produsele noastre sunt lucrate manual si nu produse de serie, acestea pot fi livrate cu mici diferente legate de culoarea si aspectul  sau design-ului sau formei finale, insa tocmai acest aspect ofera frumusete si unicitate fiecarui produs in parte.

9. Precizari finale

Orice conflict aparut intre FABULOUS EVENTS si clientii sai va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti in scris sau verbal. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea diferendului va fi de compententa instantelor romanesti.

Important !

Plasarea unei comenzi online si refuzul nejustificat de a ridica comanda la livarea constituie, conform Articolului 215 din Codul Penal, o infractiune si din acest motiv, fabulous-events.ro isi rezerva dreptul de a actiona in Instanta cumparatorul pana la recuperarea prejudiciului creeat.